16:00

Unbyns IF

Referat: Infjärden2/LIF2/HIF2 - Unbyns IF

Dags för en svår motståndare i ISK/LIF/HIF 2 stod på programmet på Söndagen.
VI startar med Humlan i mål, Kris, Werme, Blurk och FIlle i backlinjen. Toni och Erik W med Simon framför på mitten. Martin, Macke och Tong bildade offensiva enheten. Avbytare efter lite förkylningsavhopp var Strabban, Stefan, Patrik, Tomas, Nordan.
Vi gör säsongens bästa uppvärmning, och börjar matchen bra med tryggt spel på mitten och flera bra chanser framåt där Simons friläge är det mest högkaratiga. Dom är farliga framåt och har också en riktigt bra chans efter slarv bakåt från oss. Efter inledningen så tar dom över allt mer och vi blir lite passiva och ger dom för mycket tid och står inte upp i kampen. Dessutom slår vi bort bollen så fort vi får tag i den. Dom trycker på, och har ett par farliga hörnor. Humlan gör en fantomräddning (årets vassaste?) och håller nollan. Till slut får dom dock in ledningen, men vi känner i halvlek att vi underpresterat och borde kunna höja oss.
Tyvärr blir det närmast tvärtom. Efter ett bra anfall, så är vi tillbaka till tveksamt spel och dom kan göra 2- och 3-0 i inledningen av andra. Och sen även 4-0! Sista 25 minuter ändrar vi uppställning och blir lite mer desperata. Macke kan reducera framspelad av Simon/Blurk som i ett hopslag kan spela fram Macke. Nu skapar vi en del chanser och är bättre än dom, bla Martin fri där skottet tar på målisens fot när han slänger sig åt fel håll. Macke har ett friläge där han slirar i den fina gräsmattan.

Totalt sett en slätstruken insats, där vi inte kommer upp i normal standard. Dom spelar också bra skall sägas, men vi ger dom ingen match. En tokförkyld Humlan vinner MOTM efter en räcka fina räddningar. I övrigt inga prestationer att rapportera hem om...